ADEMSESSIE

ADEMSESSIE DELFT

DIT WIL JE EENS ERVAREN

Let’s unfold the magic: een ademessie kan zorgen voor meer rust, gezondheid en geluk in je leven! 

Je lichaam is een zelfreinigend mechanisme. De verbonden ademhaling is een bewezen techniek met fantastische resultaten. Ontdek hoe en boek je ademsessie in Delft

5+ jaren ervaren coach

500+ private ademsessies gefaciliteerd

50+reviews

5+ jaren ervaren coach​
500+ private ademsessies gefaciliteerd​
50+reviews​

Rebirthing breathwork is iets voor jou als je één of meer van de volgende punten ervaart

Rebirthing breathwork is een vorm van ademtherapie. Je hoofd wordt het zwijgen opgelegd (hoe fijn is dat, voor alle wandelende hoofden onder ons) en je lichaam mag spreken. Thank me later.

Kind words

De ademsessies bij Marissa overtrof mijn verwachtingen.

Aanvankelijk was ik wat twijfelend over het verbonden ademhalen, maar toen ik eenmaal een sessie had gedaan, waren alle twijfels weg. Het was een heel bijzondere ervaring en Marissa is een fijne warme coach.

Inhale the good shit, exhale the bullshit

Dit is hoe een ademsessie werkt

Je komt in contact met je gevoelens en emoties door de verbonden ademhaling. Vooral wanneer deze zijn onderdrukt. Vastzittende emoties en pijnlijke herinneringen komen naar boven. Ze worden verwerkt omdat je ruimte geeft aan je gevoelens en emoties. Het is alsof je een ui gaat pellen. Laagje voor laagje kom je dieper bij je kern.

Inhale the good shit, exhale the bullshit

Dit is wat een
ademsessie je brengt

Ademsessie Delft

Kind words

Ik zou iedereen een ademsessie met Marissa aanraden!

Ze stelt je helemaal op je gemak. Ik vond het verbonden ademhalen echt een ervaring: totaal niet te vergelijken met de ademhalingsoefeningen die ik thuis doe.

Ben je benieuwd naar de kracht van wat ademhaling kan doen? Twijfel dan niet en boek een sessie! Na de sessie voelde ik me lichter en kan ik vrijer ademhalen, er is echt ruimte ontstaan door emotionele blokkades weg te ademen letterlijk.

Dit is hoe een ademsessie Delft eruit ziet;

Meet your coach

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Marissa, persoonlijk leiderschapscoach in Delft met een expertise op Rebirthing breathwork. Ik kom uit een nuchter agrarisch gezin waar ik ben opgegroeid tussen de koeien en paarden. Persoonlijke ontwikkeling is één van mijn belangrijkste kernwaarden. In mijn vrije tijd vind je mij dus in een cursus of in één van de 5 boeken die ik tegelijkertijd aan het lezen ben.


Ik ben nuchter en geaard, tegelijkertijd zou je mij kunnen omschrijven als spiritueel. Ik combineer dan ook graag het spirituele met het aardse in mijn coaching.


De reden waarom ik coach is vrij simpel. Ik wil je laten ervaren hoe het is om ongeremd je passies na te streven. Om blokkades die jou misschien al vanaf je kindertijd tegenhouden, te doorbreken.


Alle opgeslagen spanning, emoties en patronen die we bij ons dragen, is alleen maar ruis op de lijn voor datgene wat je hier te doen hebt. Ik wil zoveel mogelijk ruis bij je weghalen. Zodat jij kan gaan doen waarvoor je bestemd bent. Zodat jij gewoon kan ‘zijn’. 


Je kan mijn dienst ook wel zien als een emotionele detox. Alle shit eruit. Zodat je makkelijker kan verbinden met jeZelf.

Ademsessie Delft

1 Private Rebirthing breathwork sessie

Jouw prijs:

299,-

exclusief BTW

meest gekozen

3 Private Rebirthing breathwork sessies

Jouw prijs:

799,-

exclusief BTW

Wil jij gelijk all-in? Dan is het mentorship traject voor jou

Ademcoach voor bedrijven

De adem is dé sleutel voor het verminderen van stress en het verbeteren van het immuunsysteem.

Wil jij een workshop organiseren? Of wil je ademcoaching inzetten om het ziekteverzuim omlaag te brengen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Prijs op aanvraag

 

Ben jij er klaar voor om de kracht van de adem te ontdekken?

Jouw adem laat je in een ademsessie zien wat je blokkades zijn in het leven. Maak je jezelf kleiner dan je bent? Dan zal je ademhaling ook klein en oppervlakkig zijn. Heb je het gevoel dat je hard moet werken om iets te bereiken? Dan zal dit ook terugkomen in je ademsessie. Door je adem mechanisme te veranderen verandert automatisch ook het patroon in je leven.

Wie zijn
mijn klanten?

Ik werk met independent women die veel voor elkaar hebben gekregen vanuit het hoofd. Een mooie studie, succesvolle baan of onderneming. Maar door al het ‘hoofd-werk’ zijn ze ook de verbinding met het lichaam verloren. De verbinding met een kant waarin ze kunnen ‘zijn’ i.p.v. ‘doen’. Een kant waarin ze kunnen verzachten en kunnen leunen op de ander. Een kant waarin ze kunnen ontspannen… 

Ik help deze krachtige vrouwen om weer in verbinding te komen met deze feminiene kant. Zodat het weer kan stromen; vol vertrouwen vanuit rust én alignment.

Kind words

“Wauw. Dat is mijn allereerste reactie van mijn traject bij Marissa”

Ik wist niet wat ik moest verwachten van een breathwork sessie en het is ook moeilijk uit te leggen totdat je het zelf een keer ervaart. Ik gun echt iedereen een breathwork sessie om de kracht ervan te ontdekken. Het is echt wat anders dan wat ik ken van yoga en meditatie. Bizar wat je lijf allemaal opslaat maar ook de kracht die je zelf hebt middels ademhaling om het op te lossen/los te laten. De begeleiding tijdens de breathwork sessies was zo fijn, en Marissa voelt heel goed aan waar je wel of geen behoefte aan hebt op dat moment. Wat ook noemenswaardig is, is de tijd en ruimte die ze neemt voor elke sessie.

FAQ

Hoe lang duurt een ademsessie Delft?

Dit is per persoon verschillend omdat iedereen zijn eigen cycle heeft. De ademsessie duurt totaal een dagdeel.

Je investering voor een losse ademsessie is 299 ex btw. Nog beter is om een aantal sessies te doen. Boek drie sessies en je bent voordeliger uit. Daarnaast heb je gegarandeerd betere resultaten dan een enkele sessie.

De reactie die ik het meest terug krijg van mijn cliënten is: “dit zou iedereen moeten doen”. Daarentegen zijn er een aantal contra-indicaties waar ik mee werk. Heb je geen van deze indicaties? Dan past het je sowieso!

Tijdens een ademsessie kunnen er opgeslagen spanning, emoties of trauma omhoog komen. Om dit op een goede manier te processen is het erg belangrijk dat je de veiligheid en het vertrouwen voelt. Tijdens een 1:1 sessie ben ik altijd aanwezig op elk moment van de ademsessie om je te begeleiden en te ondersteunen. In een groepssessie is dit niet altijd het geval. Als er onvoldoende facilitators aanwezig zijn kan het zijn dat je niet de juiste begeleiding krijgt. Waardoor je trauma niet goed kunt helen en misschien juist wel verergeren. Ook online kan je niet altijd de juiste begeleiding krijgen die op dat moment wel nodig is.

Het is voor beide partijen niet fijn als je direct het matras op gaat. Dus we doen altijd een korte sessie daarvoor. Even landen in de ruimte. Even ruimte maken voor alles wat er op dat moment speelt.  Voor de vragen die je evt. hebt of de dingen waar je tegenaan loopt. Ik geef je advies en praktische handvatten waar je direct mee verder kan. Vervolgens gaan we de ademsessie in.  Er is dan meer veiligheid en vertrouwen gecreëerd waardoor je makkelijker in de overgave kunt zakken. 

inloggen