Coaching Delft

Reken af met ‘bullshit’ zodat het kan stromen;

VOL VERTROUWEN, VANUIT RUST EN ALIGNMENT

Jij wilt weer aan het stuur staan van je leven. I.p.v. je laten leven door oude patronen, overtuigingen en (onbewust) trauma. Het stroomt niet, op welk gebied dan ook. Of het nu gaat om een relatiecrisis, onrust in je hoofd of fysieke klachten die je ervaart. Ik help je met het doorbreken van patronen. Het loslaten van bagage die je onbewust bij je draagt. Zodat het weer kan stromen.

Dit is een traject voor krachtige vrouwen die analytisch sterk zijn.

Ik geloof dat het leven makkelijk mag gaan. Wanneer het nu niet stroomt is er een thema vanuit het daar en toen wat aangekeken mag worden.

Je bent op een punt beland waarop de moed je in de schoenen zakt. Je bent er klaar mee om steeds weer tegen dezelfde patronen aan te lopen.  

Je wilt het nu eens écht goed aanpakken. Geen quick fix of snelle cursus maar een duurzaam resultaat om definitief af te rekenen met dit gevoel. 

Ademcoach

Voor wie?

JIJ..

Bent een independent woman die veel voor elkaar heeft gekregen vanuit het hoofd. Een mooie studie, succesvolle baan of onderneming.. Maar door al het ‘hoofd-werk’ heb je een deel van jezelf in de koelkast gezet. Het deel waarin je vanuit vertrouwen kunt verzachten… ontspannen en kunt leunen op de ander… Het deel waarin je kunt ‘zijn’ i.p.v. ‘doen’.  Het deel waarin je mag ‘spelen’ ipv ‘bewijzen’.

Breathe and remember who the fuck you are

Zo begeleidde ik mijn cliënten in 4 maanden

VAN

onrust

hoofd

onzeker

overwhelm door emoties

moeite met nee zeggen

fysieke klachten

twijfelen over haar werk

twijfelen over haar woonplek

jaloezie in relatie

baan in loondienst en uitgeblust zijn

zichzelf verliezen in de relatie met de ander

constant gespannen

NAAR

rust

hart

zelfvertrouwen

emoties reguleren

duidelijke grenzen aangeven

lekker in haar vel

start van een onderneming

verhuizen naar droomwoning

liefdevolle relatie

hart volgen als ZZP’er (meer omzet)

voelen wat ze nodig heeft en daarnaar handelen

ontspannen

Geen enkele sessie is hetzelfde. Ik kijk naar wat jij nu nodig hebt.

Ik ben niet je psycholoog die je problemen alleen maar aanhoort. 

We gaan het hoofd uit en het lijf in.  Hier zit namelijk de kern van het probleem. De antwoorden komen niet door lang over problemen te praten. We pakken het probleem bij de wortel aan.  Of dit nu via een opstelling is. Of een rebirthing breathwork sessie. Er zijn meerdere tools die ik inzet. Laat je verrassen zou ik zeggen. Ben jij niet zo van de verrassingen? Dan ben je aan het juiste adres. Want hier leer je de touwtjes los te laten zodat magie kan ontstaan!


Ik ben opgeleid en gecertificeerd in:

En ik spreek de taal van ‘Human Design’.

Dit is wat het 1:1 mentorship traject je oplevert:

Resultaten

ZO WERKT HET

Stap 1: de kennismaking

KENNINGSMAKINGGESPREK

We leren elkaar eerst kennen via een gratis gesprek. Deze kennismaking is voor ons beide. Om goede resultaten te behalen is het belangrijk dat we allebei enthousiast zijn! 


> Jij moet je veilig voelen bij mij.

> Ik moet het idee hebben dat ik jou goed kan helpen. 


Zijn we na het gesprek beide enthousiast? Dan kunnen we door!

KENNINGSMAKING ADEMSESSIE

Je kan ook een losse ademsessie bij mij boeken. In deze kennismakingssessie kan jij kennismaken met de Rebirthing breathwork techniek. In deze sessie bepalen we dan ook of je een juiste match bent voor het mentorship traject. 
De ademsessie is 299,- ex btw.

Stap 2: het traject

Ik ga voor een levensveranderende transformatie. Dat gaat niet in een paar maanden met een paar sessies. Het coach traject is minimaal 4 maanden. Per sessie kijken we waar jij staat, wat je op dit moment blokkeert en wat je nodig hebt. In de sessies gaan we altijd iets doen. Want in beweging komen de antwoorden. Alle antwoorden vind je binnen in jezelf. Door te leren voelen kan je makkelijker bij deze antwoorden komen. Voor 4 maanden onder mijn vleugels. Waarin jij kunt leunen en innerlijke veiligheid kunt gaan ervaren.

Meet your coach

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Marissa, persoonlijk leiderschapscoach in Amersfoort met een expertise op Rebirthing breathwork. Ik kom uit een nuchter agrarisch gezin waar ik ben opgegroeid tussen de koeien en paarden. Persoonlijke ontwikkeling is één van mijn belangrijkste kernwaarden. In mijn vrije tijd vind je mij dus in een cursus of in één van de 5 boeken die ik tegelijkertijd aan het lezen ben.


Ik ben nuchter en geaard, tegelijkertijd zou je mij kunnen omschrijven als spiritueel. Ik combineer dan ook graag het spirituele met het aardse in mijn coaching.


De reden waarom ik coach is vrij simpel. Ik wil je laten ervaren hoe het is om ongeremd je passies na te streven. Om blokkades die jou misschien al vanaf je kindertijd tegenhouden, te doorbreken.

Alle opgeslagen spanning, emoties en patronen die we bij ons dragen, is alleen maar ruis op de lijn voor datgene wat je hier te doen hebt. Ik wil zoveel mogelijk ruis bij je weghalen. Zodat jij kan gaan doen waarvoor je bestemd bent. Zodat jij gewoon kan ‘zijn’.

Je kan mijn dienst ook wel zien als een emotionele detox. Alle shit eruit. Zodat je makkelijker kan verbinden met jeZelf.

Ademsessie Delft

Zij gingen je voor

Recenties
Suzanne Hanzon
Suzanne Hanzon
2024-03-25
Vrijdag een supermooie verbonden ademhalingsreis met Marissa gemaakt. Ik wist niet heel goed wat ik kon verwachten en de begeleiding van Marissa was zo fijn, dichtbij en professioneel dat ik hem ook echt mee kon maken. Ze weet heel goed wat ze doet en was heel betrokken en dichtbij. Het heeft veel opgeruimd en dat is goed te voelen in mijn body & mind. Ik ben superblij dat ik gegaan ben ❤️
Barbara Schultz
Barbara Schultz
2024-01-29
The breathwork sessions with Marissa brought me feelings beyond my expectations. There’s a feeling of deep gratitude for just being alive and able to experience life. A gratitude that doesn’t come from external factors like circumstances, achievements and changes that I sought. It’s a gratitude for just being. Nothing changed in my life and yet, the way I feel in my life now is pure abundance, gratitude, love and freedom. I feel complete. For a few years, I was in a state of desiring change in many aspects of my life. My happiness mostly dependent on external factors and I was in a constant search for a “certain place” I wanted to arrive to. I was also often negatively triggered by things and now I’m constantly positively triggered by things. I only see colors all around. I don’t have eyes for negative things or bumps on the way. When I see them, they’re just tiny insignificant crumbs which do nothing to me. I continue having desires and intentions for things I’d like to call in, but now I’m coming from a place of feeling complete and abundant, instead of from a place of lack and need like before. It’s really freeing! I experience this unconditional gratitude and happiness as being very powerful. I show up differently in my life, and as a consequence, I see a tremendous positive impact in my relationships, my choices, my actions and my life. And that in turn makes me feel so proud and powerful, which in turn circles back and fuels my positive impact. I’m so happy I finally arrived at that “place” I was “driving” to for years. Turns out that place was within me all along! Everyone should go on a Breathwork journey. It’s a journey to our intrinsic powerful selves. Marissa is an experienced and dedicated mentor who really ensures you get the best out of this experience. And the place and surroundings where the sessions take place couldn’t be more beautiful! I highly recommend her.
Tabitha Hofland
Tabitha Hofland
2023-12-11
De sessie bij Marissa overtrof mijn verwachtingen. Aanvankelijk was ik wat twijfelend over het verbonden ademhalen, maar toen ik eenmaal een sessie had gedaan, waren alle twijfels weg. Het was een heel bijzondere ervaring en Marissa is een fijne warme coach. Ik raad het iedereen aan om eens te proberen!
Claudia Rooimans
Claudia Rooimans
2023-11-16
Ik heb de full journey bij Marissa gedaan en wat was het een mooie reis! Marissa is een fijn mens, die je op je gemak stelt waardoor je datgene in kunt brengen wat je dwars zit. De verbonden ademhaling is een bijzondere ervaring waardoor ik oude blokkades op heb kunnen ruimen. Dit heeft bij mij gezorgd voor meer rust in mijn hoofd en een duidelijker beeld van wat ik wel en wat ik niet wil en hoe ik dat aan ga pakken. Ik kan echt zeggen dat ik me een ander mens voel!
Janice A
Janice A
2023-11-03
Wauw. Dat is mijn allereerste reactie van mijn traject bij Marissa. De omgeving en locatie is outstanding, vanaf het moment dat je het terrein opkomt ga je automatisch al de 'rust' stand in. Ik ben per toeval bij haar terecht gekomen en heb een eerste kennismakingsgesprek gehad. Marissa kan onwijs goed luisteren en vervolgens ook heel concreet erop reageren. Niet alleen door haar vaardigheden maar ook door hoe Marissa als mens is, was het makkelijk om mezelf open te stellen. Ik wist niet wat ik moest verwachten van een breathwork sessie en het is ook moeilijk uit te leggen totdat je het zelf een keer ervaart. Ik gun echt iedereen een breathwork sessie om de kracht ervan te ontdekken. Het is echt wat anders dan wat ik ken van yoga en meditatie. Bizar wat je lijf allemaal opslaat maar ook de kracht die je zelf hebt middels ademhaling om het op te lossen/los te laten. De begeleiding tijdens de breathwork sessies was zo fijn, en Marissa voelt heel goed aan waar je wel of geen behoefte aan hebt op dat moment. Wat ook noemenswaardig is, is de tijd en ruimte die ze neemt voor elke sessie. In de 9 maanden dat ik het traject heb gevolgd voel ik me een compleet ander mens. Het traject maar ook Marissa heeft zoveel rust gebracht. Ze heeft mij begeleid om meer in het hier en nu te leven en mezelf te omarmen. Ik ben onwijs dankbaar dat ik Marissa als coach heb gevonden en zal terug blijven komen.
Robbert Vd Helm
Robbert Vd Helm
2023-09-28
Voor de Ademsessies ervaarde ik een constante spanning in mijn lijf door opgelopen trauma’s, na een aantal sessies voelde ik zo een rust. Een balans die lang niet heb ervaren. Ook een fijne coaching. Iets wat ik thuis met meditatie niet zou hebben kunnen behalen
Danielle Groeneveld
Danielle Groeneveld
2023-09-20
Ik zou iedereen een ademhalingssessie met Marissa aanraden! Ze stelt je helemaal op je gemak. Ik vond het verbonden ademhalen echt een ervaring: totaal niet te vergelijken met de ademhalingsoefeningen die ik thuis doe. Ben je benieuwd naar de kracht van wat ademhaling kan doen? Twijfel dan niet en boek een sessie! Na de sessie voelde ik me lichter en kan ik vrijer ademhalen, er is echt ruimte ontstaan door emotionele blokkades weg te ademen letterlijk.
Liesbeth van Alphen
Liesbeth van Alphen
2023-09-18
Ik heb ontzettend fijne en waardevolle sessies gehad met Marissa. Ik zou haar omschrijven als een warme en zorgvuldige coach die precies de vragen stelde die ik nodig had om verder te komen. Dankbaar!
Esmee
Esmee
2023-06-12
Marissa heeft mij geholpen om meer naar mijn gevoel te luisteren en hiernaar te handelen. Door haar aanpak (ademsessies en coaching) heeft ze mij het eea laten inzien. Ze is zo geduldig, luistert onwijs goed en kijkt naar wat jij nodig hebt. En de locatie is prachtig, heerlijk midden in de natuur en veel rust. Echt een aanrader!!
Nina Elferink
Nina Elferink
2023-02-08
Marissa is een hele fijne en betrokken coach, ze is oprecht en niet bang om je te laten confronteren met jezelf. Tijdens de ademsessies en de 1 op 1 gesprekken creeert ze een veilige en vertrouwde sfeer waardoor ik uiteindelijk veel uit het traject heb kunnen halen!
Je investering

voor het exclusieve 1:1 coach traject van 4 maanden

Jouw prijs:

€2950,-

Excl. btw

Ben jij klaar om aan het stuur van je leven te staan en de Queen van je leven te worden?

Vol vertrouwen, rust en vanuit alignment.

JE HEBT NU TWEE KEUZES

1. Je kan de eerste stap zetten om de regie te pakken en een gesprek aan te vragen. Je maakt daarmee NU DIRECT een helende beweging. De toon is  gezet en bent daarmee al +1 voor de Queen en -1 voor oude patronen/overtuigingen.

2. Je laat oude patronen en gedachten waarom je het niet zou moeten doen leidend zijn. Je blijft zelf aanmodderen met een cursus hier en een zelfhulpboek daar. Maar komt erachter dat je nog steeds tegen dezelfde patronen blijft aanlopen. Om uiteindelijk toch te kiezen voor een intensief traject waarin je het probleem bij de kern kunt aanpakken. Je bent alleen een hoop extra geld en tijd kwijt.

De vraag is dus eigenlijk;
wie zit er aan het stuur terwijl je een keuze maakt?

Boek hier jouw gratis 1:1 gesprek

Tijdens dit gesprek brengen we in kaart wat je huidige obstakels zijn in het leven. Wat zou je graag willen veranderen? Je krijgt helder waarom het je tot nu toe niet gelukt is om je patronen te doorbreken.

FAQ
Waarom duurt het traject 4 maanden, kan het ook korter?

Nee. Ik ga voor een diepe verbinding met een grote transformatie. Dat gaat niet met een aantal sessies in een paar maanden. Ik geloof namelijk dat de veiligheid één van de belangrijkste elementen is in een traject. Door het ervaren van veiligheid kan je diep gaan. En die veilige bedding creëren we door lang met elkaar samen te werken.

Ja, het traject kan per maand betaald worden. Je investering is dan 750,- per maand. 

Ik geloof niet echt dat er iets bestaat als timing. Een juiste timing is iets vanuit het hoofd. Als je het nu niet doet, wanneer dan wel?

Sommige boeken inderdaad een kennismakingsgesprek en komen er tijdens het gesprek achter dat dit traject zó waardevol is dat ze hun vakantie er voor cancellen of spaarpot leeg voor trekken. Ik geloof dat de prioritering van hoe je je geld besteedt belangrijk is. Een gesprek inplannen met mij kan wanneer je zowel de bereidheid als de mogelijkheid hebt om de investering te maken. Heb je nu geen mogelijkheid tot investeren? Dan komt het gesprek te vroeg.

Ook hierin is het belangrijk om prioriteiten te stellen. Als jij dit écht wilt, kunnen we altijd een plekje vinden die past in jouw en mijn agenda. Ik heb verschillende dagen en verschillende tijden waarop ik mijn sessies geef. Via een digitale agenda kan jij jouw sessies inplannen.

inloggen